Monteur interieurbouw (Haarlem)

Geplaatst op 26 februari 2024 10:44
Bedrijfsnaam
INTOS
Plaatsnaam
Haarlem
Contactpersoon
Myrthe Duijff
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en interieurbouw. Inmiddels zijn we daarin één van de grootsten van Nederland. We maken vanuit vakmanschap inventieve interieurs voor werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen. Als monteur interieurbouw bij INTOS leg jij de laatste hand aan maatwerk meubels bij uiteenlopende klanten. Je bent onderdeel van één van onze projectteams, waardoor je samen met een vaste groep collega’s zorgt voor een oplevering van formaat! Samen met een collega werk jij op allerlei locaties en door de variatie in klussen kan jij je blijven ontwikkelen in jouw vakmanschap.

Wij zoeken...

Relevante werkervaring als meubelmaker of monteur interieurbouw; Een afgeronde mbo-opleiding in een technische richting; Een rijbewijs B; Kennis van materialen en inzicht in diverse productietechnieken; Een goede beheersing van de Nederlandse taal. Jij als persoon bent: Iemand die houdt van de inhoudelijke afwisseling in zijn werk; Graag op pad en werkt het liefst telkens op andere locaties; Flexibel en vindingrijk, want jij denkt in kansen en mogelijkheden; Een echte teamspeler, maar werkt ook goed zelfstandig; Sociaal en makkelijk in de omgang met verschillende mensen en partijen; Woonachtig in Haarlem of omgeving.

Wij bieden...

Salaris waaruit de waardering voor jouw kennis, ervaring en achtergrond blijkt. Indicatie: €2.400 – €3.400; Een flexibele en uitdagende rol waarin jij de interieurs op locatie bouwt; Een fulltime functie van 38,75 uur per week. Indien je overuren maakt worden deze uitbetaald. Op vrijdag heb je lekker om drie uur weekend! Mooi aanbod aan secundaire arbeidsvoorwaarden: 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen, een reiskostenvergoeding, een riante pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering, gratis gebruik maken van onze gym en bootcamp en een persoonlijke budget voor gereedschap, veiligheidsschoenen en werkkleding; Vanuit alle hoeken van Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zaandam en Beverwijk is INTOS bereikbaar binnen ongeveer 15 minuten. Een fijne club aan collega’s. Je komt te werken in één van onze compacte en daadkrachtige projectteams. Een projectteam bestaat uit 20-25 collega’s en binnen het team worden projecten van A tot Z gerealiseerd; Nuchtere en familiaire werkomgeving waarin met plezier écht samen wordt gewerkt; Volop ruimte voor jouw ambities binnen ons interne ontwikkelprogramma INTOP; Diverse gezamenlijke activiteiten zoals periodieke borrels, een zomer BBQ en jaarlijks een weekendje weg.

Hoe kan een sollicitant reageren?
https://www.intos.nl/werken-bij/monteur-interieurbouw/