Monteur labmeubilair (Haarlem)

Geplaatst op 26 februari 2024 10:43
Bedrijfsnaam
INTOS
Plaatsnaam
Haarlem
Contactpersoon
Myrthe Duijff
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en interieurbouw. Inmiddels zijn we daarin één van de grootsten van Nederland. We maken vanuit vakmanschap inventieve interieurs voor werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen. Als monteur labmeubilair bij INTOS monteer jij dagelijks lab meubilair bij uiteenlopende klanten zoals grote biotech bedrijven en ziekenhuizen. Je maakt onderdeel uit van ons lab team en levert een belangrijke bijdrage aan het creëren van een mooie werkplek voor medewerkers die werken in het laboratorium. Jij legt samen met een collega graag de laatste hand aan meubels en bent het visitekaartje van INTOS op locatie.

Wij zoeken...

Relevante werkervaring; In het bezit van een rijbewijs B; Kennis van materialen en inzicht in diverse productietechnieken; Een goede beheersing van de Nederlandse taal. Jij als persoon bent: Technisch sterk ontwikkeld; Iemand die nauwkeurig te werk gaat en kwaliteit belangrijk vindt; Flexibel en vindingrijk, want jij denkt in kansen en mogelijkheden; Makkelijk in de omgang met verschillende mensen en partijen; Graag op pad en werkt het liefst telkens op andere locaties; Woonachtig in Haarlem of omgeving.

Wij bieden...

Een uitdagende en zelfstandige rol waarin jij laboratorium inrichtingen op locatie bouwt; Een fulltime (38,75 uur) of parttime (32 uur) functie. Indien je overuren maakt worden deze uitbetaald. Op vrijdag heb je lekker om drie uur weekend! Salaris waaruit de waardering voor jouw kennis, ervaring en achtergrond blijkt. Indicatie: €2.400 – €3.400 op fulltime basis; Mooi aanbod aan secundaire arbeidsvoorwaarden: 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen, een reiskostenvergoeding, vergoeding voor overwerk, een riante pensioenregeling, een collectievostenverzekering, gratis gebruik maken van onze gym en bootcamp en een persoonlijk budget voor gereedschap, veiligheidsschoenen en werkkleding; Een fijne club aan collega’s. Het team bestaat nu uit zeventien mensen verdeelt over kantoor, de werkplaats en de buitendienst; Vanuit alle hoeken van Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zaandam en Beverwijk bereikbaar binnen ongeveer 15 minuten; Nuchtere en familiaire werkomgeving waarin met plezier écht samen wordt gewerkt en er veel aandacht besteed wordt aan de mens; Volop ruimte voor jouw ambities binnen ons interne ontwikkelprogramma INTOP; Diverse gezamenlijke activiteiten zoals weke ziektekelijks de INTOS bootcamp, periodieke borrels, een zomer BBQ en jaarlijks een weekendje weg.

Hoe kan een sollicitant reageren?
https://www.intos.nl/werken-bij/monteur-labmeubilair/