Parketteur (Limmen)

Geplaatst op 02 april 2024 14:25
Bedrijfsnaam
Zijlstra Interiors
Plaatsnaam
Limmen
Contactpersoon
Esther van der Pouw
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Zijlstra Interiors verlegt al sinds 1941 de grenzen op het gebied van luxe interieurs. Wij zijn de partner voor jachtwerven, architecten en huiseigenaren in stoffering, meubels, raam- en vloerafwerking en leveren onze diensten aan een wereldwijd klantenbestand. Van de werkplaats tot projectmanagement, wij zijn een solide team met één duidelijk doel: samenwerken om echt iets moois te maken.

Wij zoeken...

Heb jij oog voor detail en ben je oplossingsgericht? Word je enthousiast van maatwerk? Bij Zijlstra Interiors zijn wij op zoek naar een parketteur (of bereid om dit te leren). Kom jij ons team versterken? Wat ga je doen? Als parketteur opereer je zelfstandig of in teamverband en werk je op locatie bij een van onze zakelijke klanten of bij particulieren. Jij bent het visitekaartje van het bedrijf en zal voornamelijk houten vloeren leggen, repareren en renoveren.

Wij bieden...

Als parketteur heb je de ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen ons team, daarnaast bieden we jou: Een fulltimebaan, 40 uur Salaris conform CAO Meubel en afhankelijk van werkervaring en opleiding 26 vakantiedagen Goed pensioen volgens CAO, waarbij wij 50% van jouw premie vergoeden Reiskosten- en telefoonvergoeding, personeelskorting Budget voor opleidingen en trainingen Ruimte om door te groeien Vrijdagmiddagborrel en bedrijfsfeestjes

Hoe kan een sollicitant reageren?
Mail jouw CV en motivatiebrief naar Esther van der Pouw, esther@zijlstrainteriors.nl of solliciteer direct via het formulier op onze website met cv en motivatie en wij nemen contact met je op.