Projectstoffeerder (Heiloo)

Geplaatst op 06 mei 2024 11:05
Bedrijfsnaam
Erkamp Project Service
Plaatsnaam
Heiloo
Contactpersoon
Isselmann-Stigter
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Erkamp Projectservice BV is een projectstofferingsbedrijf met al meer dan 30 jaar ervaring in de projectenbranche. Als familiebedrijf zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van vloerafwerkingen en raambekleding bij nieuwbouw, renovatie en onderhoud in grote en kleine projecten.

Wij zoeken...

Wij zijn op zoek naar een stoffeerder die zelfstandig en klantgericht werkt en zich verantwoordelijk voelt voor zijn werkzaamheden. Kun jij daarnaast ook je kennis overdragen, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden je en mooie baan aan waarin je wordt gewaardeerd en op vele verschillende projecten mag werken. Van het leggen van tapijt in een theater tot een mooie visgraatvloer bij een grote onderneming; geen dag is hetzelfde en dat maakt het juist leuk en houdt je scherp.

Wij bieden...

Goede werkomstandigheden, Werken in een leuk team met enthousiaste collega’s, Een leuke werksfeer met op de vrijdagmiddag gezellig een borreltje, Bedrijfsuitjes, Marktconform salaris, Rijden in een mooie, nette bus, Reisuren vanaf kantoor naar de projecten worden volledig (100%) uitbetaald, Overuren worden gecompenseerd met vrije dagen of worden elk kwartaal uitbetaald, Pensioenopbouw via Stichting pensioenfonds, Werkkleding en veiligheidsschoenen van de zaak, Diverse specialistische trainingen per jaar

Hoe kan een sollicitant reageren?
Je kan bellen naar 072-5339020 (vragen naar Patricia Isselmann afdeling HR) of mailen naar patriciaisselmann@erkamp.nl