Service/montage medewerker Meubels (Westzaan)

Geplaatst op 05 februari 2024 11:35
Bedrijfsnaam
De Machinekamer
Plaatsnaam
Westzaan
Contactpersoon
Lisette Verhorst
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

De Machinekamer is in 2006 opgericht en richtte zich oorspronkelijk op vintage meubels. In de loop van de jaren zijn we ons ook gaan toeleggen op het ontwerpen van nieuwe meubels en het opnieuw uitbrengen van oude ontwerpen. Merken van De Machinekamer zijn o.a. Sav & Økse, Galvanitas Compass Collection, Tubax en Dykmeyer. De Machinekamer heeft sinds 2016 een showroom in Zaandam en sinds 2020 ook een showroom in Utrecht. De werkplaats en magazijn is gevestigd in Westzaan. Onze producten worden nationaal en internationaal verkocht aan consumenten, horeca en zakelijke klanten. De Machinekamer bestaat uit een hecht team van circa 30 personen.

Wij zoeken...

We zijn op zoek naar een vriendelijke, zelfstandige, handige service/montagemedewerker voor diverse werkzaamheden binnen en buiten de werkplaats. Je gaat minimaal één dag per week zelfstandig op pad om servicemeldingen op te lossen bij klanten door het hele land. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren ven reparaties, het verzorgen van service en het realiseren van praktische oplossingen. Je steekt graag de handen uit de mouwen en weet (in overleg met collega’s) overal een passende oplossing voor. Daarnaast werk je minimaal één dag per week in onze werkplaats, waar je stoelen en krukken monteert. Met oog voor detail en en gepaste zorgvuldigheid leg je de laatste hand aan de nieuwe meubels voor klanten. Na montage zorg je dat de meubels klaar zijn voor transport. Verder houd je de werkplaats schoon en ordelijk voor jou en je collega’s. Op de overige dagen bezorg je zelfstandig of samen met een collega meubels, help je waar nodig in het magazijn en voer je reparaties en herstelwerkzaamheden uit in onze showrooms en kantoor. Het aantal werkdagen kan in overleg worden bepaald.

Wij bieden...

– Een passend salaris naar functie, leeftijd en ervaring – 25 vakantiedagen bij fulltime (40 uur) dienstverband – Pensioenopbouw – 8% vakantietoeslag – Ruimte om te ontwikkelen en te groeien – Een leuke functie in een gezonde en groeiende onderneming met een plezierig en informele sfeer

Hoe kan een sollicitant reageren?
Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en C.V. naar administratie@demachinekamer.nl Voor vragen kun je ons bereiken op 075-7113930.