Timmeren aan je passie als onze scheepstimmerman/vrouw? (IJmuiden)

Geplaatst op 26 februari 2024 10:42
Bedrijfsnaam
Boatcaptain
Plaatsnaam
IJmuiden
Contactpersoon
Winston Oba
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Ben jij een ervaren en enthousiaste scheepstimmerman die graag aan luxe jachten werkt? Heb je affiniteit met zeilen of watersport en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ons team in IJmuiden zoekt een ervaren scheepstimmerman/vrouw die ons team komt versterken voor 40 uur per week (parttime ook mogelijk). Boatcaptain is een bedrijf met jarenlange ervaring, gevestigd in IJmuiden. Ons bedrijf is HISWA erkend dat full service biedt aan jachten gericht op zeilers die op zoek zijn naar de beste ondersteuning. Onze service varieert van onderhoud aan de boot tot ondersteuning van race teams tot aan complete refits. Ons doel is om al onze klanten te ontzorgen zodat zij optimaal kunnen genieten op het water.

Wij zoeken...

Als scheepstimmerman/vrouw ben jij verantwoordelijk voor het betimmeren en afwerken van het interieur en exterieur van elk zeiljacht. Je werkt met verschillende materialen, zoals hout en kunststof. Met jouw oog voor detail zie je niks over het hoofd. Elk schip heeft zijn eigen uitdagingen, maar jouw kennis en creativiteit kennen geen grenzen. Momenteel hebben wij verschillende refit projecten die wat liefde vereisen. Dit is je kans om jouw vakmanschap en creativiteit te tonen en deze schepen weer zeewaardig te maken. Wat verwachten wij van jou? – Je hebt MBO werk/denk niveau 3 of 4 met een diploma in de richting van scheepstimmerman, meubelmaker of interieurbouwer, of je hebt aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie. – Je hebt affiniteit met zeilen of watersport, wedstrijdzeiler is een pré. – Je werkt zelfstandig maar kan ook in teamverband werken. – Oog voor detail. – Technisch inzicht. – Je bent woonachtig in de omgeving van IJmuiden of bereid om te reizen.

Wij bieden...

– Een uitdagende en afwisselende baan bij een snelgroeiend bedrijf in de jacht service. – Een marktconform salaris, afhankelijk van je ervaring en opleiding. – Vaste werktijden tussen 8:00 – 17:00 en flexibele verlofuren. – Een contract voor een fulltime werkweek voor 40 uur (ook parttimers gezocht). – 24 vakantiedagen op basis van een fulltime werkweek. – Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en vakantiegeld conform de HISWA CAO. – De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf met verschillende opleidingen. – Een prettige en informele werksfeer, met leuke collega’s.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Enthousiast over de mogelijkheden? Of zie jij jezelf werken in een andere functie binnen Boatcaptain? Stuur een korte motivatie en jouw cv naar winston@boatcaptain.nl of bel naar +31 (0)255 700 200 voor meer informatie. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.