Vacature (Allround) machinaal houtbewerker (Hazerswoude-Dorp)

Geplaatst op 19 maart 2024 11:59
Bedrijfsnaam
Van Styn
Plaatsnaam
Hazerswoude-Dorp
Contactpersoon
Jan Ottevanger
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Hoewel gebruik gemaakt wordt van de modernste productiemethoden, zoals bijvoorbeeld CNC-gestuurde machines en een geautomatiseerde lakstraat, blijft ambachtelijk vakmanschap op het gebied van fineerverwerking het hechte fundament voor een belangrijk deel van ons assortiment. Dat begint al bij het inkopen van de beste soorten fineer over de gehele wereld, die vervolgens in onze fabriek in Hazerswoude-Dorp worden verwerkt tot de fraaiste gefineerde panelen. Een activiteit met hightech-aspecten is de productie van geluidsisolerende sandwich panelen. Ook hierbij worden houtbewerkingstechnieken gebruikt, maar vormen hoogwaardige kunststoffen het basismateriaal. Toepassingen voor deze sandwichpanelen zijn onder andere lawaaibestrijding en verwerking in lichtgewicht constructieproducten.

Wij zoeken...

Ben jij een geboren Machinaal Houtbewerker in een productiebedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zijn op zoek naar Machinale Houtbewerkers. Door onze groei de afgelopen tijd in de organisatie zoeken wij enthousiaste medewerkers die in het bezit zijn van een opleiding Machinaal Houtbewerker en/of een ruime werkervaring hebben in een productie bedrijf. Je hebt bij voorkeur ervaring met computergestuurde machines, ervaring met houtbewerking, het klaarmaken van Fineer & plakken van fineer/HPL. Bij van Styn ben je Allround werkzaam op verschillende disciplines.

Wij bieden...

• Een klein, enthousiast team • Veel eigen verantwoordelijkheid en moderne hulpmiddelen • Ruimte om ervaring en kennis op te doen • Reiskostenvergoeding en een passende vergoeding voor opleidingsmogelijkheden • Een goede beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden • Fulltime dienstverband (ma t/m do van 06:45uur tot 16:15 & vr van 06:45 tot 12:30)

Hoe kan een sollicitant reageren?
jan@vanstyn.nl