Verkoopmedewerker / Interieuradviseur (Bergschenhoek)

Geplaatst op 16 januari 2023 12:21
Bedrijfsnaam
Het Posthuys
Plaatsnaam
Bergschenhoek
Contactpersoon
P. Post
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Welkom bij Het Posthuys! Bij ons vindt u alles op het gebied van meubelen en accessoires. In verschillende stijlen en tientallen merken. Loop 7 dagen per week binnen in onze vernieuwde showroom van sinds kort 10.000m2 en laat u inspireren door onze gehele collectie!

Wij zoeken...

Bij Het Posthuys zijn wij op zoek naar een enthousiaste en flexibele meubelverkoper! Op zoek naar een verkoopfunctie in een inspirerende omgeving en een gezellig team? Dan is deze baan iets voor jou! In onze winkel worden zowel losse meubelen en accessoires verkocht, als complete interieurs. Wij zijn op zoek naar een man of vrouw die minimaal 4 dagen per week wil werken, waarvan 1 in het weekend. Een idee krijgen van onze winkel, projecten en producten? Zie onze website www.hetposthuys.nl

Wij bieden...

Wij bieden een gezellige werksfeer in een familiebedrijf, waar ruimte is om het verkoop-vak te leren en je meubelkennis te vergroten. Onze klanten zijn zowel op zoek naar losse meubelen als naar complete interieurs. Er is bij ons dus veel mogelijk.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Graag uw CV en motivatie mailen naar info@hetposthuys.nl