Werkvoorbereider (Omgeving Leiden - Hoofddorp)

Geplaatst op 24 februari 2022 12:20
Bedrijfsnaam
Qualified People
Plaatsnaam
Omgeving Leiden - Hoofddorp
Contactpersoon
Nathalie Bogerd
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
31/03/2022
Wij zijn....

Onze opdrachtgever is een specialist op het gebied van interieurbouw. In eigen productie wordt het mooiste interieur voor een verscheidenheid aan interieurprojecten vervaardigd. Het bedrijf richt zich op de inrichting van winkels en gebouwen in verschillende branches. Of het nu om puur het interieur gaat of een volledig turn-key project. Denk hierbij aan luchthavens, horeca, retail, hotelketens, musea en het particuliere segment.

Wij zoeken...

Een ervaren meubelmaker die een stap wil maken richting werkvoorbereiding. Of een werkvoorbereider met meubelmakers achtergrond. Je hebt bij voorkeur het diploma Meubelmaker of Werkvoorbereider Niv. 4 op zak en 3D tekenen (SolidWorks) is helemaal jouw ding.

Wij bieden...

Een veelzijdige job bij een dynamisch bedrijf met een professionele en laagdrempelige werkomgeving. Bij deze organisatie is er alle ruimte om te groeien en ontwikkelen.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Je kunt direct solliciteren via bovenvermelde link of je CV en motivatie sturen naar sollicitatie@quaifiedpeople.nl. Voor meer info kun je conctact opnemen met Nathalie.