Woning- en jacht stoffeerder (Limmen)

Geplaatst op 02 april 2024 14:26
Bedrijfsnaam
Zijlstra Interiors
Plaatsnaam
Limmen
Contactpersoon
Esther van der Pouw
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Bij Zijlstra Interiors worden al sinds 1941 grenzen verlegd op het gebied van luxe interieurs. Wij zijn de partner voor jachtwerven, architecten en huiseigenaren in stoffering, meubels, raam- en vloerafwerking en leveren onze diensten aan een wereldwijd klantenbestand. Van de werkplaats tot projectmanagement, wij zijn een solide team met één duidelijk doel: samenwerken om iets echt moois te maken.

Wij zoeken...

Wij zijn, per direct of op korte termijn, op zoek naar een stoffeerder die ons team op locatie komt versterken. In deze functie werk je samen met collega’s aan projecten voor luxe jachten en particuliere klanten. Binnen Zijlstra Interiors wordt veel maatwerk gemaakt wat op locatie geïnstalleerd moet worden. Het kan voorkomen dat je dagelijks op verschillende locaties werkt, wat zorgt voor veel afwisseling! Dit kan bijvoorbeeld op een jachtwerf zijn, maar ook in een privé woning. Je zult verantwoordelijk zijn voor het installeren van meubilair, raamdecoratie en vloeren.

Wij bieden...

De ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een ervaren team; Alle reisuren worden vergoed; Salaris conform CAO; 26 vakantiedagen; Er is ruimte om een opleiding te volgen; Pensioenopbouw; Reiskostenvergoeding; Ruimte om door te groeien; Veel verantwoordelijkheid.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Neem dan contact op met Esther van der Pouw, te bereiken op het telefoonnummer 072 5052852 of per mail esther@zijlstrainteriors.nl. Of solliciteer direct via het formulier op onze website met cv en motivatiebrief en wij nemen contact met je op.