Zeilmaker – Leerling (Leiden)

Geplaatst op 25 maart 2024 09:30
Bedrijfsnaam
Troost Zeilmakerij
Plaatsnaam
Leiden
Contactpersoon
Stefan Troost
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

een gezellige kleinschalige zeilmakerij met groot vakmanschap. We zijn gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige maritieme producten. Onder andere kappen en dekzeilen voor boten en jachten. Daarnaast maken we eigenlijk alles waar zeil en doek voor nodig is. Van robothoezen en schaduwdoeken tot covers voor oldtimer autobanden.

Wij zoeken...

een enthousiast persoon die handig is en ruimtelijk inzicht heeft. Je bedenkt graag praktische oplossingen en houdt van afwisseling. Hiernaast heb je ervaring met het digitaliseren van ontwerpen of je vind het leuk om dit onder de knie te krijgen. Wij werken met de programma’s Prosail en Rhino. Het werk als zeilmaker is veelzijdig. De ene keer meet je op een jacht van 36 meter een hoes voor een jacuzzi in, waarbij je ter plekke oplossingen bedenkt om deze mooi af te spannen. Dan weer plaats je een kap op een klein zeilbootje. Binnen werk je de mallen verder uit. Tussendoor adviseer je klanten over materialen en op maat gemaakte producten. Verdere werkzaamheden zijn het stikken van producten en bijspringen bij reparatiewerkzaamheden. Ervaring is welkom, maar je hoeft zeker geen specialist in te zijn, je leert de kneepjes van het vak bij ons op de werkvloer.

Wij bieden...

Een informele werksfeer. Voltijd baan (40 uur). Part-time bespreekbaar. Uitzicht op een vast contract. Salaris op basis van ervaring en opleiding.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Heb je vragen neem dan gerust contact op met Stefan Troost: 071-5213821. Je sollicitatie en cv kun je mailen naar: info@troostzeilmakerij.nl.