Zeilmaker – reparateur/naaister (Leiden)

Geplaatst op 25 maart 2024 09:30
Bedrijfsnaam
Troost Zeilmakerij
Plaatsnaam
Leiden
Contactpersoon
Stefan Troost
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

een gezellige kleinschalige zeilmakerij met groot vakmanschap. We zijn gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige maritieme producten. Onder andere kappen en dekzeilen voor boten en jachten. Daarnaast maken we eigenlijk alles waar zeil en doek voor nodig is. Van robothoezen en schaduwdoeken tot covers voor oldtimer autobanden.

Wij zoeken...

Een enthousiast persoon die handig is. Je houd van afwisseling en vindt het leuk om met klanten om te gaan. Ervaring met de naaimachine is niet nodig, wel een pluspunt. Als reparateur/naaister een je eigenlijk een stoffeerder voor bootproducten. Je werkt voornamelijk met een industriële naaimachine. Je repareert dekzeilen en bootkappen, maar ook jachtzeilen, caravantenten of zonweringen. Ook maak je in overleg met de klant uiteenlopende nieuwe producten. Bijvoorbeeld een verandadoek of barbecue-hoes. Verder adviseer je klanten over materialen en onze producten. Ervaring is welkom, maar je hoeft hier nog geen specialist in te zijn, je leert de kneepjes van het vak bij ons op de werkvloer.

Wij bieden...

Een informele werksfeer. Voltijd baan (40 uur). Part-time bespreekbaar. Uitzicht op een vast contract. Salaris op basis van ervaring en opleiding.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Heb je vragen neem dan gerust contact op met Stefan Troost: 071-5213821. Je sollicitatie en cv kun je mailen naar: info@troostzeilmakerij.nl.