Bedrijvenmeeting Houttechniek

over onderwerpen als begeleiding op het werk, communicatie tussen het bedrijf en HMC, examinering en de inhoud van de opleiding. We sluiten de meeting af met een hapje eten en u bent in de gelegenheid om te netwerken met andere bedrijven en docenten van het HMC. Bekijk hieronder de geplande bedrijvenmeetings.

Bedrijvenmeeting Houttechniek I maandag  16 januari I 15.45 uur tot 19.00 uur I HMC Amsterdam

Wilt u samen met ons meewerken- en denken aan goed opgeleide studenten voor de Timmerindustrie? Kom dan op maandag 16 januari naar de bedrijvenmeeting Houttechniek. Als HMC werken we vanuit passie en gedrevenheid aan een goede samenwerking met de branche en gaan graag met u in gesprek. We nodigen u van harte uit!

Opleiding Houttechniek ook van start in Amsterdam!
De opleiding Montage medewerker Houttechniek gaat in schooljaar 23/34 ook van start bij het HMC in Amsterdam. De groei in de Houtbouw vraagt om extra medewerkers en dit begint met het opleiden van extra studenten. Het HMC speelt hierop in door ook in Amsterdam met de opleiding te starten. Studenten goed opleiden kunnen en willen we niet alleen doen. We hebben u nodig om onze studenten op te leiden tot werknemers van de toekomst!

Tomorrow’s Timber
Atto Harsta, co-auteur van het boek ‘De Houtbouw Revolutie’ vertelt u meer over het principe van biobased bouwen. Wat zijn de laatste ontwikkelingen van de prefab mogelijkheden, de voordelen van Mass Timber en de toepassingsmogelijkheden van de laatste generatie houtproducten?

Informatie e/o aanmelden

 

Programma:

15:45 – 16:00 uur Ontvangst

16:00 – 16:30 uur Introductie HMC en opleiding Montage medewerker Houttechniek

16:30 – 17: 30 uur Gastspreker Atto Harsta

17:30 – 18:00 uur Samenwerking HMC en de branche

18:00 – 19:00 uur Soep met broodjes