Behoefte peiling makers in Amsterdam

05 oktober 2022

Het HMC wil de aanwezigheid van makers in de stad Amsterdam ondersteunen. Daarom denken we er aan om het HMC Lab en Studiecentrum open te stellen voor makers uit Amsterdam en omgeving. Zo kunnen we makers helpen om in de stad te blijven en onze kennis beschikbaar stellen om meer circulair te gaan werken. We zijn benieuwd of dit aansluit bij waar makers behoefte aan hebben en daar hebben we de hulp van alle makers voor nodig. Denk jij met ons mee?

Open werkplaats
Maandagavond 3 oktober hadden we bij het HMC lab en studiecentrum een open werkplaats georganiseerd. Verschillende makers en alumni konden op locatie de verschillende technieken bekijken die we gebruiken op het HMC. Ook spraken we over ideeën voor het het openen van het HMC Lab en Studiecentrum voor makers in Amsterdam. Met veel positieve energie werd hier op gereageerd.

Denk als maker met ons mee!
Ben jij maker en/of alumni? Wil je met ons meedenken en jouw behoefte delen? Klik dan hier om de korte vragenlijst in te vullen.

Ik ben maker!Ik denk mee!

Project Centrinno
De open avond is georganiseerd vanuit het CENTRINNO project. Een Europees project waar negen steden, waaronder Amsterdam, samen komen om tot nieuwe strategieën en werkwijzen rondom inclusieve en duurzame gebiedsontwikkeling te komen. In dit project is het HMC partner tezamen met Pakhuis de Zwijger en Waag. Jacomijn de Vries, Marlon Groenhart, Ellen Toepoel en Lucia Beuzenberg hebben er vanuit het HMC voor gezorgd dat openwerkplaats mogelijk was.

 

05 oktober 2022 | Alumni, Duurzaamheid, HMC-Lab