Binnenkort afgestudeerd maar nog niet uitgestudeerd?

25 mei 2020

Door de gekke tijden waarin we nu dankzij het coronavirus leven denk je er misschien niet meteen aan maar over twee maanden begint de zomervakantie, wat het einde van dit studiejaar betekent. Voor sommige studenten zal dit het laatste jaar van hun studie zijn en verlaten ze binnenkort, hopelijk, met een diploma op zak het HMC. Ben jij binnenkort klaar met je studie bij het HMC of is het nog niet zover maar denk je al aan je vervolgstappen na het HMC? Heb je al eens aan doorstuderen gedacht? In het studentenmagazine staat een artikel met inspirerende vervolgopleidingen. Er zijn tal van mogelijkheden en je kan met je diploma van het HMC dan ook veel kanten op. We lichten er een paar uit:

  • Academie van Bouwkunst (ArtEZ Arnhem)
    Architect is een van de meest creatieve en inspirerende beroepen aller tijden. Architecten zijn bij uitstek vormgevers en conceptuele beeldenmakers. Met hun werk kunnen ze de levens van mensen beïnvloeden, verbeteren en aangenamer maken. Zelf architect worden? Volg de Master Architectuur aan de Academie van Bouwkunst in Arnhem.

  • Ad Arts & Crafts Rotterdam Academy​​​​​​​
    ArtEZ hogeschool voor de kunsten is een hbo-opleiding met locaties in Arnhem, Enschede en Zwolle. ArtEZ leidt op voor beroepen waarin kunst, kennis en creativiteit centraal staan. Je kunt je er opleidingen volgen van interieurarchitectuur tot docent beeldende vorming.

  • West Dean College (Engeland)
    West Dean College of Arts and Conservation is een wereldwijd bekend opleidingsinstituut op het gebied van restauratie en ambachtelijke vormgeving. Een bijzondere en fantastische aansluiting op het HMC.

Op de intranetpagina Doorstuderen vind je een uitgebreid overzicht van deze en nog meer relevante vervolgopleidingen. Neem een kijkje en zie wat er allemaal mogelijk is!

Afbeelding: Westdean.org.uk