Meedenken over de toekomst van meubelstofferen?

21 november 2018

Het HMC biedt de dagopleiding Meubelstofferen aan in Amsterdam. We zien dat deze opleiding landelijk onderdruk staat en het HMC wil graag toekomstbestendig een sterke opleiding neerzetten waar goede vakmensen worden opgeleid. We willen dit in samenwerking met de branche doen om zo voldoende jongeren te motiveren voor deze opleiding.

Van gedachten wisselen
We nodigen bedrijven dan ook van harte uit om samen met vakdocenten van het HMC en het management hierover van gedachten te wisselen. De avond vindt plaats op dinsdag 11 december 2018. Het programma duurt van 18.30 – 20.30 (uiterlijk) uur. Aan de hand van een aantal thema’s en vragen voeren we tafelgesprekken en willen we komen tot goede aanbevelingen voor de toekomst. Tegelijkertijd is dit voor het HMC een moment waarop we als school het gesprek met de branche willen aangaan hoe we kunnen samenwerken om dit mooie vak te promoten bij de doelgroep die we voor ogen hebben. 

Deelnemen?
Wilt u deelnemen aan deze avond? Meld u dan aan via Mendy de Jonge (m.dejonge@hmcollege.nl). We ontvangen de aanmelding graag vóór vrijdag 30 november 2018, dat stelt ons in de gelegenheid het goed voor te bereiden. 

21 november 2018 | Niet gecategoriseerd