Nog meer HMC’ers te zien tijdens Salone del Mobile

05 april 2019

Na veel voorbereidingen komt het moment dichterbij dat bezoekers tijdens Salone del Mobile (9 t/m 14 april) bij Masterly kennis kunnen maken met het HMC en de Nieuwe meesters. Onder de titel Nieuwe meesters presenteren (oud)-HMC’ers hun werk tussen de werken van de oude Nederlandse meester Rembrandt.

Dé Nederlandse vakschool
Met de presentatie in Milaan tijdens Salone del Mobile kan het HMC internationale banden tussen bedrijven, organisaties en het HMC aanhalen en versterken. Dat deze presentatie is ingericht binnen het Nederlands paviljoen, Masterly – The Dutch in Milano, sluit perfect aan bij het HMC. Op deze manier laat de school zien dé opleider in Nederland te zijn voor de meubel- en interieurbranche en een aantal verwante branches.

HMC’ers in Milaan
Als dé opleider in Nederland voor de eerder genoemde branches is het aannemelijk dat er meer oud-HMC’ers in Milaan zijn tijdens Salone del Mobile. Onderstaande is slechts een selectie, bent u de bezoeker die alle HMC’ers in Milaan weet te ontdekken?

Binnen Masterly zijn er meer oud-HMC’ers te zien:

Bij de galerie van Rossana Orlandi is werk van in ieder geval twee oud-HMC’ers te zien:

Nog meer HMC’ers:

  • Nando Dolleman – Via Pastrengo, 14, 20159 Milano
  • Pieter Adam – bekend om zijn unieke verlichting, maar laat in Milaan zijn eerste meubellijn aan het grote publiek zijn. Deze meubels zijn gefabriceerd door oud-HMC’er door Anton van der Velden – Hal 11, stand G27 – G33.
  • Jan te Lintelo – Fiera Milano, RHO, Hall 7, stand M26
  • Sjoerd Vroonland laat nieuw werk zien bij Linteloo. Maar ook bij Marcel Wanders (Moooi, Via della Moscova 28, Milano) kan het publiek werk van hem bekijken.