Zomerschool voor nieuwe studenten

17 mei 2022

Wil jij het beste uit jezelf halen? Ben jij bijna klaar met je vmbo, start jij volgend jaar bij een mbo-opleiding in Amsterdam en wil je alvast ervaren hoe het is om op een mbo-school te zitten? Dan is er speciaal voor leerlingen zoals jij de OZOSchool. In deze week vol sportieve en creatieve activiteiten, bereiden we je voor op je vervolgopleiding na jouw vmbo.

Wat ga je doen?
OZOSchool biedt jou een inkijkje in het leven van de MBO student. In een week tijd leer je bij ons extra skills waarmee je uitstekend voorbereid naar je mbo-opleiding gaat. Iedere dag groei je een stukje door de trainingen, de coaching, tijdens de workshops en door inspirerende docenten. Zo heb jij straks een spetterende start. Een topper ben je al. The sky is the limit!

Mbo-marktplaats
Twijfel je nog of heb je nog geen opleiding gekozen? Bezoek dan onze de mbo-marktplaats. Dat is een mini-beurs waar je je kunt oriënteren op alle mbo-opleidingen in de regio. Specialisten staan daar voor jou klaar om met je te praten over jouw studiekeuze.

Wanneer is het?
Datum: maandag 27 juni tot en met vrijdag 1 juli 2022 van 10:00 tot 15:00 uur

Schrijf je vandaag nog in. Wij verwelkomen je graag op OZOSchool! Deelname is gratis én je krijgt aan het eind een certificaat voor je deelname! Je kan je via de inschrijflink op de site inschrijven en je meteen opgeven voor de activiteiten die je wil bijwonen .

Check de website: www.ozoschool.nl.

17 mei 2022 | Niet gecategoriseerd