Rondleidingen

Rondleiding
Neem een kijkje in onze school en loop langs onze opleidingen van de richtingen interieur, meubel, techniek en design. Zo stap je bijvoorbeeld het lokaal binnen waar hard wordt gewerkt aan het maken van schepen, maar ook het lokaal waar onze interieurstudenten bezig zijn met het schetsen van hun droomhuis*. Daarnaast zie je de nieuwste technologieën in werking in ons HMC-Lab. Overweeg je om bij ons te gaan studeren? Dan is dit een absolute aanrader om de sfeer van de school te proeven! Heb je 22 of 23 nog niks gepland en wil je net iets meer dan alleen een rondleiding? Meld je dan aan voor een van onze workshops!

Meld je hier aan!

 

Coronamaatregelen
De rondleiding wordt gegeven in kleine groepjes. Om deze reden mag je als geïnteresseerde leerling maximaal één ouder/verzorger meenemen. Daarnaast is een mondkapje verplicht. Wij verzoeken je om deze mee te nemen. Ook verzoeken we je om je af te melden bij corona-achtige klachten via communicatie@hmcollege.nl.

*I.v.m. de vele digitale lessen, zijn niet de studenten van alle opleidingen op school te vinden. De lokalen zijn natuurlijk wel te zien.