Allround meubelmaker (Zeist)

Geplaatst op 08 juli 2022 16:01
Bedrijfsnaam
Piet de Wit Keukens
Plaatsnaam
Zeist
Contactpersoon
Anja de Wit
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
31/07/2022
Wij zijn....

Wij zijn per direct op zoek naar een MEUBELMAKER die het aandurft om echte ‘Piet de Wit-keukens’ te maken. Piet de Wit keukens ontwerpt en fabriceert exclusieve maatwerk keukens die passen bij de wensen van vandaag en morgen. Keukens om in te leven en om je helemaal in uit te leven. In onze eigen meubelmakerijontwerpen en bouwen wij keukens en interieur onderdelen.

Wij zoeken...

Heb jij de vaardigheden en spirit om keukens en interieur onderdelen op maat te maken die specialer zijn dan een gemiddelde keuken? Ben jij vakbekwaam en heb jij genoeg creativiteit en nauwkeurigheid om de wensen van onze klanten om te zetten in een keuken waar ze misschien alleen maar van durfden te dromen? Als jij de dromen van onze klanten kan realiseren willen wij graag samenwerken. Dat kan in dienstverband maar ook als ZZP-er. Wij zoeken een zelfstandig iemand, je kunt werken met CNC machines en als je ook kennis hebt van het monteren van keukens worden we extra blij!

Wij bieden...

Een uitdagende job waar jij je creativiteit echt kwijt kan, een prima salaris en veel verantwoordelijkheid.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Spreekt jou dit aan? Neem dan contact met ons op en mail je CV en motivatie naar info@pietdewitkeukens.nl! Wij gaan graag met je in gesprek.