Allround Meubelmaker (Borculo)

Geplaatst op 18 oktober 2022 10:09
Bedrijfsnaam
BSM Factory
Plaatsnaam
Borculo
Contactpersoon
Tim Orriens
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
29/11/2022
Wij zijn....

BSM Factory is een meubelfabriek in Borculo waar we onze 110 jaar ervaring en vakmanschap combineren met hedendaagse hoogwaardige technologie onze producten te produceren. Veel van onze klanten zijn gerenommeerde meubelmerken zoals; Cassina, Karakter, Leolux, Rolf Benz, Montis etc.

Wij zoeken...

Zoek jij een zelfstandige functie, maar wil je toch werken met een gezellig team? Dan is deze functie als Allround Meubelmaker echt iets voor jou.

Wij bieden...

Wat ga je bij ons doen Als Allround Meubelmaker krijg jij zelfstandig de verantwoordelijkheid voor de meubels en interieuronderdelen. Je werkt natuurlijk niet alleen, in de werkplaats werk je in een team van enthousiaste en vakkundige collega’s. Samen hebben jullie één doel: een prachtig eindproduct voor de klanten. Hoe ga je te werk? Je ontvangt de materialen en tekeningen en gaat aan de slag. Je werkt met verschillende houtsoorten. Je weet hoe je productietekeningen moet lezen. Het uitvoeren doe je door middel van diverse houtbewerkingen, zoals zagen, verlijmen, frezen, schuren, schaven, en verwerken van massief hout. Op basis daarvan kun jij zelfstandig werken. Als je er niet uitkomt, helpen je collega’s en leidinggevende jou natuurlijk graag. Waar zijn wij naar op zoek?

Hoe kan een sollicitant reageren?
Zin om hier aan de slag te gaan. Bel of WhatsApp me: Tim Orriens via 0639645164, Ik neem snel contact met je op!