Interieuradviseur (Zaandam)

Geplaatst op 17 augustus 2022 12:02
Bedrijfsnaam
De Machinekamer
Plaatsnaam
Zaandam
Contactpersoon
Lisette Verhorst
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
30/09/2022
Wij zijn....

De Machinekamer is in 2006 opgericht en richtte zich oorspronkelijk op vintage meubels. In de loop van de jaren zijn we ons ook gaan toeleggen op het ontwerpen van nieuwe meubels en het opnieuw uitbrengen van oude ontwerpen. Merken van De Machinekamer zijn o.a. Sav & Økse, Galvanitas Compass Collection, Tubax en Dykmeyer. De Machinekamer heeft sinds 2012 een showroom in Zaandam. In 2020 openden we een nieuwe showroom in Utrecht. Onze producten worden nationaal en internationaal verkocht aan consumenten, horeca en andere zakelijke klanten. De Machinekamer bestaat uit een hecht team van circa 25 personen.

Wij zoeken...

Een verkoopadviseur. Aantoonbare verkoopervaring. Ervaring in de meubelbranche is een pre Goede communicatieve eigenschappen en een klantvriendelijke houding Zelfstandige en proactieve werkhouding. Je bent oplossingsgericht en weet goed het overzicht te houden Goede beheersing van de Nederlandse taal Beschikbaar op zaterdag en/of zondag Kennis van vintage design meubels is een pre.

Wij bieden...

Een aantrekkelijk salaris naar functie, leeftijd en ervaring Een functie van circa 8 – 20 uur per week (meer uren in overleg) Een afwisselende zelfstandige functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng Een leuke functie in een gezonde en groeiende onderneming met een plezierig en informeel werkklimaat.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en C.V. naar administratie@demachinekamer.nl