Verkoopadviseur (Zaandam & Utrecht)

Geplaatst op 12 mei 2022 14:48
Bedrijfsnaam
De Machinekamer
Plaatsnaam
Zaandam & Utrecht
Contactpersoon
lisette verhorst
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
30/06/2022
Wij zijn....

De Machinekamer is in 2006 opgericht en richtte zich oorspronkelijk op vintage meubels. In de loop van de jaren zijn we ons ook gaan toeleggen op het ontwerpen van nieuwe meubels en het opnieuw uitbrengen van oude ontwerpen. Merken van De Machinekamer zijn o.a. Sav & Økse, Galvanitas Compass Collection, Tubax en Dykmeyer. De Machinekamer heeft sinds 2012 een showroom in Zaandam. In 2020 openen we een nieuwe showroom in Utrecht. Onze producten worden nationaal en internationaal verkocht aan consumenten, horeca en andere zakelijke klanten. De Machinekamer bestaat uit een hecht team van circa 25 personen.

Wij zoeken...

Voor de vestigingen in Zaandam en Utrecht zijn we op zoek naar een enthousiaste verkoopadviseur (m/v). Je bent in de winkel het aanspreekpunt voor klanten. Je voert op een vriendelijke en deskundige manier een verkoopgesprek, waarin je proactief de wensen van de klant weet te achterhalen en hier op de juiste manier op weet in te spelen. Met je kennis over de materialen en producten informeer je de klanten over de mogelijkheden. Als vliegende keep ben je inzetbaar in Zaandam en Utrecht. Bij de werkzaamheden horen eenvoudige administratieve handelingen, zoals het opstellen van verkooporders en offertes. Ook help je bij het schoonhouden en inrichten van de winkel.

Wij bieden...

Een passend salaris naar functie, leeftijd en ervaring Een functie van circa 8 – 20 uur per week Een afwisselende zelfstandige functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng Een leuke functie in een gezonde en groeiende onderneming met een plezierig en informeel werkklimaat

Hoe kan een sollicitant reageren?
administratie@demachinekamer.nl