Werkvoorbereider (Haarlem)

Geplaatst op 22 februari 2022 13:27
Bedrijfsnaam
INTOS
Plaatsnaam
Haarlem
Contactpersoon
Myrthe Duijff
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
31/03/2022
Wij zijn....

INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en (interieur)bouw. Door interieurs te maken, waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen waarin elke gebruiker tot zijn recht komt. INTOS is één van de grootste interieurbouwbedrijven in Nederland, maar is georganiseerd in 8 projectteams. Hierdoor werk je met een vaste groep van collega’s samen waarmee je van begin tot eind projecten realiseert. Opdrachtgevers van INTOS zijn onder andere Schiphol, ING, Google, het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en internationale luchthavens. Wij zijn actief in diverse branches wat ons een financiële stabiele positie geeft. We hechten veel waarde aan onze bedrijfscultuur, die getypeerd kan worden als betrokken, persoonlijk, professioneel, nuchter en informeel.

Wij zoeken...

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die beschikt over: Minimaal 3 jaar werkervaring als werkvoorbereider; Een afgeronde MBO- of HBO-opleiding in een technische richting; Goede beheersing van Autocad en Vectorworks; Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Jij als persoon overziet planningen makkelijk en weet ze zo in te vullen dat ze naar ieders tevredenheid zijn uit te voeren. Zie je daarnaast problemen als uitdagingen en denk jij direct in oplossingen en mogelijkheden? Schakel je makkelijk met mensen in diverse functies en werkend bij uiteenlopende bedrijven? En vind je het ook leuk om dagelijks contact met hen te hebben, afspraken te maken, deze goed vast te leggen en uiteraard accuraat op te volgen? Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel, dan horen we heel graag van jou!

Wij bieden...

Een functie van 32 tot 40 uur per week, afhankelijk van jouw wensen; Een goed salaris dat aansluit bij jouw kennis, ervaring en achtergrond; Een laagdrempelige en familiaire werkomgeving binnen een vakspecialistisch en dynamisch bedrijf; Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met behulp van ons eigen interne ontwikkelprogramma INTOP; INTOS hecht veel waarde aan haar nuchtere cultuur, waarbij het “samen doen” en plezier hoog in het vaandel staan. Daarom besteden we veel aandacht aan de mens; Veel gezelligheid zoals een voorjaarsborrel, elk jaar een weekendje weg en een zomerse BBQ; Fit zijn vinden wij belangrijk bij INTOS, daarom bieden wij wekelijks een bootcamp aan.

Hoe kan een sollicitant reageren?
https://forms.monday.com/forms/e4aae370a42b8a65b88487a93bed0e7b?r=use1