Ambacht in beeld

13 maart 2019

Van 31 maart t/m 4 april 2019 worden bij LAB111 in Amsterdam diverse ambachten in beeld gebracht. Tijdens dit filmfestival worden er prachtige documentaires over ambachtelijk meesterschap vertoont. En dat niet alleen, de films worden vaak gecombineerd met een korte presentatie en de mogelijkheid om vragen te stellen. De kaartverkoop is gestart dus koop hier kaarten voor de film die jij wilt zien!

Gitaarbouw in beeld
Op 31 maart is de openingsfilm van het festival Carmine Street Guitars, over de New Yorkse gitaarbouwers Rick Kelly en Cindy Hulej. Deze gitaarbouwers komen ook naar het HMC!
Op 1 april, om 15.30 uur organiseren wij voor gitaarliefhebbers en bouwers bij het HMC een presentatie. De New Yorkse gitaarbouwers Rick Kelly en Cindy Hulej (Carmine Street Guitars) vertellen over hun ambacht. Zij bouwen bijzondere gitaren, namelijk van hout dat afkomstig is uit historische New Yorkse panden. Jort Heijen, heeft naast zijn werk bij het HMC een eigen bedrijf in gitaarbouw. Hij voorziet gitaren van technische snufjes en decoreert ze met allerlei experimentele technieken en materialen. Hij vertelt er alles over en beantwoord graag jullie vragen!

Tot ziens op 1 april! (aanmelden is niet nodig)
Start presentatie: 15.30 uur
Einde presentatie: 17.00 uur
Locatie: HMC Amsterdam, Omnizaal

13 maart 2019 | Beurzen