Bezoek het HMC EXPO Festival!

17 juni 2022

Wij doen een vreugdedansje! De eindexamenexpositie komt er namelijk weer aan. Onze studenten van de locatie Amsterdam presenteren hun werk op 11 en 12 juli. Onze studenten van de locatie Rotterdam presenteren hun werk op 12, 13 en 14 juli. Op beide locaties zijn de deuren geopend van 11.00 uur tot 21.00 uur. Wat ons betreft is dit veel reden voor een feestje, daarom is het thema dit jaar: festival.

Invulling van de EXPO
Kom naar een van onze locaties in Amsterdam of Rotterdam. Bewonder de prachtige eindwerkstukken en klets met de makers. Kun je niet komen? Er is ook een digitale EXPO waarin studenten hun werk laten zien, Dubbel zoveel feest dus.

Langskomen?
Iedereen is welkom op onze EXPO. Aanmelden is niet nodig.

Bedrijvenavond
Werk jij voor een bedrijf die iets te maken heeft met interieur, meubel, techniek of design? Kom dan daar de bedrijvenavond. Op de bedrijvenavond is er ruimte om te netwerken en alles te horen over de positionering van het HMC. In Amsterdam is deze avond op 11 juli van 17.00 – 21.00 uur. In Rotterdam is deze dag op 12 juli van 16.00 – 21.00 uur. Voor de locatie Rotterdam geldt een vrije inloop. Voor de locatie Amsterdam is aanmelden gewenst. Dit kan via deze link.

 

Terugblik
Benieuwd naar de online EXPO van vorig jaar? Bekijk hem hier.

Zie hieronder een sfeerimpressie van de EXPO op onze locaties:

 

17 juni 2022 | Expositie