Bezoek onze online open dag

07 april 2020

Ben je bijna klaar op het voortgezet onderwijs en wil je je oriënteren voor een volgende stap? Wij helpen je graag! De komende weken kunnen we je niet op school ontvangen i.v.m. het coronavirus, maar we hopen je alsnog zo goed mogelijk vanuit huis te kunnen helpen. Daarom hebben we de online open dag webpagina aangemaakt.

Kom in contact met studenten
Wie kunnen nu beter vertellen hoe onze school en opleidingen zijn dan onze eigen studenten? Omdat ook zij het belangrijk vinden dat nieuwe studenten goed zijn voorgelicht én het leuk vinden om over hun opleiding te vertellen, kun je contact met ze opnemen door een e-mail te sturen.

Bekijk de video’s
‘Een beeld zegt maar dan duizend woorden’ wordt vaak gezegd, hier zijn wij het als school waar onder andere creativiteit voorop staat helemaal mee eens. We hebben per richting een verzameling gemaakt van video’s die je een beeld geven van de opleidingen en van onze school.

Hopelijk kunnen we jullie op deze manier toch een goed beeld geven van onze school. We blijven de webpagina bijvullen, dus houd hem in de gaten om steeds weer nieuwe informatie op te doen!

07 april 2020 | Open dag