E-Tech Experience Amsterdam: Ontdek de Wereld van Techniek op 15 juni 2023

08 juni 2023

Op 15 juni 2023 vindt een bijzonder evenement plaats dat techniek tastbaar en zichtbaar maakt: ‘E-Tech Experience’. Als trotse partner van TechCampus Amsterdam, speelt het HMC een belangrijke rol in dit evenement. TechCampus Amsterdam is een organisatie die de samenwerking tussen mbo-scholen, vo-scholen en technische bedrijven in de regio Amsterdam bevordert. Het voornaamste doel is de instroom van studenten in mbo-opleidingen met een technische focus te vergroten.

Tijdens de E-Tech Experience Amsterdam zullen wij als HMC ter plaatse aanwezig zijn met een aantal inspirerende workshops. Deze workshops bieden VO leerlingen de mogelijkheid om kennis te maken met het HMC en de diverse opleidingsmogelijkheden die wij bieden. Daarnaast biedt de E-Tech Experience inspiratie voor zowel leerlingen in het voortgezet onderwijs als het bedrijfsleven en mbo studenten.

In de huidige arbeidsmarkt is er een groeiende vraag naar technisch geschoolde professionals. Het is daarom van essentieel belang om jonge talenten enthousiast te maken voor techniek en hen bewust te maken van de vele mogelijkheden die deze sector te bieden heeft. De E-Tech Experience biedt hiervoor de perfecte gelegenheid.

Wil je meer weten over de E-Tech Experience en hoe je kunt deelnemen? Bezoek dan de website van E-Tech Experience. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om dit evenement bij te wonen.

 

08 juni 2023 | Evenementen, LOB