HMC kerstacties – geld ophalen voor het goede doel

20 december 2022

Bij beide locaties van het HMC worden deze week, in aanloop naar de kerstvakantie, verschillende kerstacties gehouden. Hierbij wordt er geld opgehaald voor het goede doel, maar ook het samenzijn vieren en de gezelligheid met elkaar op school weer op te zoeken, nu het weer kan!

Groeiend G’hout
Bij het HMC in Amsterdam worden er maandag 19-12 en woensdag 21-12 kerstmarkten gehouden waar studenten tegen een lage prijs mooi elektrisch- en/of handgereedschap en tweedehands kleiding kunnen kopen. Extra welkom in een tijd waarin spullen duurder zijn geworden en voor studenten kosten oplopen. De opbrengst van de twee acties gaat naar stichting Groeiend G’hout. Dit is een bos in wording; voor iedere afgestudeerde HMC student wordt een boom geplant. Een project met een ecologisch, duurzaam en educatief doel.

Het Vergeten Kind
Ook het HMC in Rotterdam houdt, zoals traditiegetrouw, een kerstweek. Van dinsdag 20-12  t/m vrijdag 23-12  zijn er diverse activiteiten te doen op school. Zo zijn er kraampjes op de kerstmarkt waar (zelfgemaakte) spullen verkocht worden, is er live muziek van dj’s in het glazen huis, is de HMC top 300 te luisteren, is er een HMC café en wordt er een kerstbrunch georganiseerd voor studenten. Bij alle acties wordt geld opgehaald voor het goede doel ‘Het Vergeten Kind‘.

20 december 2022 | Algemeen