HMC zoekt succesverhalen van oud-studenten

28 januari 2020

Ben jij een oud-student van het HMC en heb jij een inspirerend verhaal wat je met ons wilt delen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Alumni zijn belangrijk voor het HMC; zij kunnen het HMC goed vertellen wat er speelt binnen de branches. Daarnaast hebben studenten vaak veel interesse in, en een goede aansluiting met, alumni. Het HMC wil daarom graag meer alumni betrekken in het onderwijs. Waar zijn ze na hun studie aan de slag gegaan? Hoe is hun carrière verlopen en wat doen ze nu? Om de band met alumni aan te halen organiseert het HMC een alumni event op 9 mei in Rotterdam en op 16 mei in Amsterdam 

Op zoek naar verhalen
Het HMC is op zoek naar succesverhalen van/over alumni. Het kan gaan over oud-studenten die een eigen bedrijf zijn begonnen, een eigen productlijn hebben, met succes een vervolgstudie hebben doorlopen of een ander inspirerend verhaal. Ben jij een oud-student of ken jij een oud-student met een succesverhaal en vind je het leuk om dit tijdens onze alumni events te delen met andere oud-studenten? Mail dan naar communicatie@hmcollege.nl en vertel ons jouw verhaal. Wie weet deel jij dan binnenkort jouw verhaal tijdens de alumni events. 

De alumni events zijn voor alle oud-studenten van het HMC. Het programma volgt later. Op de alumnipagina van het HMC is meer informatie  voor oud-studenten te vinden. Wil je een uitnodiging ontvangen voor de alumni events? Meld je hier aan.

 

28 januari 2020 | Alumni, Evenementen