Interieuradviseurs ontdekken de kleur van het jaar 2020

20 september 2019

Elk begin van het schooljaar komt Decorative Paints Nederland langs om de derdejaars van de opleiding Interieuradviseur twee inspirerende lezingen te geven over de toekomst van kleur. Ook onthullen zij dan de kleur van het jaar aan onze studenten.

De kleurexperts van Flexa vertalen wereldwijd opkomende trends naar een nieuwe kleur van het jaar. De kleur van het jaar 2020 is de Flexa kleur Tranquil Dawn™. Alle studenten krijgen van Flexa een kleurtester om naar hartenlust mee te experimenteren, uit te proberen of toe te passen.

Naast de onthulling van de kleur van het jaar kregen de studenten inspirerende voorbeelden te zien van hoe je de kleur kunt toepassen en welke eigenschappen de kleur heeft. Het is een veelzijdige kleur die lijkt te veranderen op basis van de tinten waar deze mee worden gebruikt. Het effect is heel anders binnen warme, neutrale, zachte of felle paletten. De kleur ligt net als de vluchtige ochtendlucht in het midden tussen groen, blauw en grijs. Volgens de experts van Flexa de perfectie kleurtrend voor 2020!

Meer weten?
Bekijk de website voor meer informatie en inspiratie: https://www.flexa.nl/nl/flexa-kleur-van-het-jaar-2020.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#HMCFLEXA #tranquildawn #kleur2020

Een bericht gedeeld door ???????????????????? ???????????????????????????????? (@by_brittt) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Opdracht presenteer de kleur van het jaar. Done! #hmcflexa #karwei #flexa #styling #colouroftheyear2020 #creative #hmcmbovakschool #tranquiledawn #colour #myjob

Een bericht gedeeld door Kim (@screamineggphoto) op

20 september 2019 | Interieuradviseur