Kennisevent – Meubelbranche in transitie

12 mei 2023

De meubelbranche krijgt in de aankomende jaren te maken met tekorten aan goed opgeleide werknemers, grondstoffen, materialen en energie. Wendbaarheid, flexibiliteit, kansen zien en grijpen worden van steeds groter belang. Maar hoe? Dat staat centraal bij het HMC kennisevent Meubelbranche in transitie: opleiden – faciliteren – innoveren. Tijdens dit event gaan sprekers van verschillende organisaties actuele kennis over circulariteit en innovatie op inspirerende wijze overdragen. Het publiek wordt interactief betrokken bij alle vraagstukken. Wat is hun ervaring? Welke kansen en uitdagingen zien zij?

Kom en praat mee
Jouw mening, visie en ervaring met betrekking tot dit onderwerp is belangrijk! We nodigen je dan ook van harte uit om te komen. Studenten, experts, docenten.. Iedereen is welkom! Het kennisevent vindt plaats op dinsdag 6 juni van 14.00 uur – 17.00 uur in Pakhuis de Zwijger. Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar om het event live bij te wonen. Klik hier voor de site om je aan te melden (verplicht).
Kan je er niet live bij zijn maar wil je het event wel graag live bijwonen? Dan kan ook. Mail dan naar kennisevent@hmcollege.nl.

Tot 6 juni!

12 mei 2023 | Niet gecategoriseerd