Made by 020, het event voor persoonlijke ontwikkeling

01 februari 2021

Made by 020, een persoonlijk ontwikkelingsprogramma voor gemotiveerde mbo-studenten uit Amsterdam. In 8 weken tijd doorlopen studenten verschillende activiteiten, zoals; een kick-off, bedrijfsbezoek, netwerken, een challenge en het presenteren van de opdracht. HMC’ers Kalysta, Kees, Tim, Jannes en Esmee deden mee en mochten een creatieve oplossing bedenken voor een maatschappelijk probleem in Amsterdam.

Made by 020 geeft studenten een unieke kans om te leren, te netwerken en kennis op te doen. Verschillende sprekers komen langs die vertelde over uiteenlopende onderwerpen. Onze studenten Kees en Tim, die zijn geinterviewd voor het HMC-magazine, gaven aan dat ze veel kennis hebben opgedaan wat ze tijdens de opleiding niet leren. Tim vertelde dat de sprekers met erg creatieve oplossingen kwamen voor verschillende problemen. Zoals de spreker Martijn Aslander, hij bekijkt de wereld van een hele andere kant en dat vond hij erg leerzaam. Ook hebben ze door Made by 020 een netwerk opgebouwd die ze onderhouden via LinkedIn. Zelf mochten ze beide in een groepje aan een oplossing werken. Zo had het groepje van Tim als doel om ouders en familieleden te bereiken en ‘digitial ready’ te maken voor het bedrijf ‘I.AM.DIGITAL’. Het groepje van Kees mocht werken aan het project om Amsterdam digital ready te maken.

Enthousiast geworden?
Beide jongens adviseren iedereen om mee te doen. Het kost een paar uur in de week en deze uren vliegen voorbij. Made by 020 is twee keer per studiejaar. Op woensdag 3 maart starten ze weer met een nieuw traject. Wil jij daar bij zijn? Check dan eens de website www.madeby020.nl.

Volledige interview Kees en Tim
Het volledige interview met Kees en Tim lezen? Hou dan het nieuwe studentenmagazine in de gaten!

01 februari 2021 | Niet gecategoriseerd