Meld je nu aan voor onze open dag op donderdag 10 maart

14 februari 2022

Heb je nog geen studiekeuze gemaakt? Of ben je je alvast aan het oriënteren voor volgend jaar? Kom dan op donderdag 10 maart van 15.00 – 20.00 uur naar onze open dag. Maak kennis met onze school, docenten en studenten en laat je informeren en inspireren over al onze fantastische opleidingen ????

Meld je snel aan door op onderstaande ⬇  button te klikken.

Aanmelden open dag

 

Kies in het aanmeldformulier op welke locatie je de open dag wilt bezoeken. Daarna heb je de mogelijkheid om je aan te melden voor het bijwonen van een voorlichtingspresentatie. Dit is niet verplicht en er is beperkt plek bij de voorlichtingspresentaties .

Regels m.b.t. corona
Om de open dag op een veilige manier te laten verlopen, verzoeken we je te houden aan onderstaande coronaregels:

  • Neem maximaal 1 ouder/verzeker mee.
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar.
  • De basisregels ten aanzien van hygiëne en gezondheid blijven gelden: was regelmatig hadden, geen handen schudden, niesen in de elleboog, testen bij klachten, etc. Het HMC zorgt voor ventilatie en luchtverversing in de gebouwen.
  • Doe van te voren een zelftest.
  • Blijf thuis bij een positieve zelftest en/of bij klachten.

Vervoer
Wij adviseren je om met het OV ???? naar onze locaties te komen. Voor Amsterdam stap je uit bij station Sloterdijk. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen (voer in Google maps Hout- en Meubileringscollege Amsterdam in en de route wordt zo voor je uitgestippeld). Voor Rotterdam stap je uit bij metrostation Melanchtonweg en zie je de school direct tegenover de uitgang.

Mocht je toch met de auto ???? willen komen, houd dan rekening met drukte en weinig parkeerplek. Via de website www.prettigparkeren.nl vind je meer informatie over de parkeermogelijkheden in de buurt.

Meer informatie over de bereikbaarheid van onze locaties vind je op deze webpagina.

We zien je graag op donderdag 10 maart.

14 februari 2022 | Open dag