Meld je nu aan voor onze open dag op zaterdag 2 april

23 maart 2022

Heb jij maakdrang? Kom dan naar onze open dag op zaterdag 2 april. Tijdens deze dag kun je rondlopen door onze school en kennismaken met de opleidingen, docenten en studenten. Ook zijn er per opleiding voorlichtingen, zodat je helemaal up to date bent over alle ins&outs van de opleiding waarin jij geïnteresseerd bent.

Meld je nu aan via onderstaande button!

Aanmelden open dag 2 april

 

Kies in het aanmeldformulier op welke locatie je de open dag wilt bezoeken. Nadat je de locatie hebt gekozen, kies je de dag. Voor de voorlichtingspresentaties hoef jij je niet in te schrijven. Ook mag je jouw ouder(s) en/of verzorger(s) meenemen. Zij hoeven zich niet apart in te schrijven.

Vervoer
Wij adviseren je om met het OV naar onze locaties te komen. Voor Amsterdam stap je uit bij station Sloterdijk. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen (voer in Google maps Hout- en Meubileringscollege Amsterdam in en de route wordt zo voor je uitgestippeld). Voor Rotterdam stap je uit bij metrostation Melanchtonweg en zie je de school direct tegenover de uitgang.

Mocht je toch met de auto willen komen, houdt dan rekening met drukte en weinig parkeerplek. Via de website www.prettigparkeren.nl vind je meer informatie over de parkeermogelijkheden in de buurt.

Meer informatie over de bereikbaarheid van onze locaties vind je op deze webpagina.

Zien we jou op 2 april?

23 maart 2022 | Open dag