Meld je nu aan voor onze open dag op vrijdag 21 of zaterdag 22 januari

17 januari 2022

Yes! ???? De kogel is door de kerk en onze open dagen mogen fysiek doorgaan op vrijdag 21 en zaterdag 22 januari! Het kabinet heeft afgelopen vrijdag nieuwe coronamaatregelen aangekondigd. Een open dag wordt gezien als onderwijsactiviteit en is erg belangrijk bij het maken van een keuze voor een nieuwe opleiding. Om deze reden mogen de open dagen op scholen fysiek plaatsvinden. Ben jij er ook bij? Meld je snel aan door op onderstaande ⬇ button te klikken.

 

Meld je hier aan!

 

Kies in het aanmeldformulier op welke locatie je de open dag wilt bezoeken. Nadat je de locatie hebt gekozen, kies je de dag. Daarna heb je de mogelijkheid om je aan te melden voor het bijwonen van een voorlichtingspresentatie. Dit is niet verplicht en er is beperkt plek bij de voorlichtingspresentaties .

Regels m.b.t. corona
Om de open dagen op een veilige manier te laten verlopen, verzoeken we je te houden aan onderstaande coronaregels:

  • Neem maximaal 1 ouder/verzeker mee.
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar.
  • De basisregels ten aanzien van hygiëne en gezondheid blijven gelden: was regelmatig hadden, geen handen schudden, niesen in de elleboog, testen bij klachten, etc. Het HMC zorgt voor ventilatie en luchtverversing in de gebouwen.
  • Doe van te voren een zelftest.
  • Blijf thuis bij een positieve zelftest en/of bij klachten.

Vervoer
Wij adviseren je om met het OV naar onze locaties te komen. Voor Amsterdam stap je uit bij station Sloterdijk. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen (voer in Google maps Hout- en Meubileringscollege Amsterdam in en de route wordt zo voor je uitgestippeld). Voor Rotterdam stap je uit bij metrostation Melanchtonweg en zie je de school direct tegenover de uitgang.

Mocht je toch met de auto willen komen, houdt dan rekening met drukte en weinig parkeerplek. Via de website www.prettigparkeren.nl vind je meer informatie over de parkeermogelijkheden in de buurt.

Meer informatie over de bereikbaarheid van onze locaties vind je op deze webpagina.

We zien je graag op één van onze open dagen.

17 januari 2022 | Open dag