Nieuwe data voor Alumni Events

16 april 2020

In mei zou het zover zijn: onze allereerste alumni events voor oud-studenten! Vanwege het coronavirus worden de alumni events van 9 mei in Rotterdam en 16 mei in Amsterdam uitgesteld. De events vinden nu plaats op zaterdag 26 september in Rotterdam en zaterdag 3 oktober in Amsterdam.  

Elkaar inspireren
Wij zijn heel benieuwd waar onze oud-studenten zijn beland. Er komen regelmatig inspirerende verhalen voorbij, er zijn veel oud-studenten die nog steeds gezellig bij ons over de vloer komen of bijvoorbeeld een stagiair van het HMC in dienst hebben. Hier kunnen wij geen genoeg van krijgen en weten zeker dat het ook heel waardevol is als we elkaar hiermee inspireren. 

Interesse
Heb je interesse in het evenement? Wij vragen je dan om op deze pagina je gegevens achter te laten. Op basis hiervan maken we een geschikt programma. Je ontvangt dan een uitnodiging met daarin het programma van het event. 

Word lid van de LinkedIn groep!
Kun je niet wachten om in contact te zijn met andere alumni? Meld je dan aan voor onze alumni groep op LinkedIn. We delen hier interessante vacatures en houden je op de hoogte van het Alumni event. 

16 april 2020 | Alumni, Evenementen