Nieuwe locatiedirecteur voor HMC Rotterdam

06 februari 2019

Het HMC in Rotterdam heeft een nieuwe locatiedirecteur. Arjo van Nieuwamerongen is afgelopen vrijdag 1 februari begonnen en volgt Denny Terlouw op.

Arjo van Nieuwamerongen heeft 21 jaar gewerkt bij het Albeda. Hij heeft daar diverse functies bekleed waarvan hij de laatste zes jaar adjunctdirecteur was van het cluster Lifestyle, Sport & Entertainment.

‘Tijdens mijn eerste dagen bij het HMC merk ik dat veel medewerkers erg betrokken zijn, zowel naar elkaar toe, naar de school toe en ook naar de studenten toe. Deze verbondenheid is voor mij erg belangrijk. Ik kijk er naar uit om de school beter te leren kennen, om lessen bij te wonen en contact te leggen met studenten. Uiteraard ben ik ook benieuwd naar de eindexamenexpositie in juli’, aldus Arjo.

Denny Terlouw is ruim negen jaar locatiedirecteur geweest bij HMC Rotterdam. Hij heeft besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan als interim-manager. Denny vertelt: ‘Ik ben het HMC erg dankbaar voor alle kansen en mogelijkheden die het HMC heeft geboden. Ik verlaat het HMC met weemoed, maar heb enorm veel zin in mijn nieuwe uitdaging.’

Arjo van Nieuwamerongen

06 februari 2019 | Algemeen