Onze school ontdekken? Meld je aan voor een workshop @Amsterdam

15 april 2021

Op donderdag 22 april en vrijdag 23 april organiseren we op onze locatie in Amsterdam workshops die je kennis laten maken met onze opleidingen. Ben jij je aan het oriënteren voor een vervolgsopleiding? Dan zijn deze workshops echt wat voor jou. We starten met een kleine rondleiding door de school en daarna ga jij al snel zelf aan de slag, zodat je echt de opleidingen kunt gaan ontdekken! Uiteraard maak je wat moois wat je mee naar huis kunt nemen. Doe je mee? Komt de datum je niet uit? misschien is een rondleiding iets voor jou. Deze geven we wekelijks.

Welke workshops bieden we aan?

 • Meubelmaken en Creatief vakman
  Maak van een houten lat op ambachtelijke wijze jouw eigen fotolijst. Vul deze vervolgens met een toffe polaroid, die je ook maakt tijdens de workshop. Je leert deze dag over verschillende technieken en gereedschappen in de houtbewerking.
 • Meubelstofferen
  Hoe stoffeer je een meubel? In deze workshop laten we je zien hoe jij een meubel kunt stofferen. Je gaat aan de slag met materialen en gereedschappen en maakt een eigen gestoffeerd mini-stoeltje!
 • Interieur
  Wil jij leren hoe je een goede artikelpresentatie maakt? Leer tijdens deze workshop van alles over styling, trends en het maken van een goede winkelpresentatie en hoe je deze goed fotografeert!
 • Experimenteren
  Wil jij experimenteren? In deze workshop ga je experimenteren in ons eigen HMC-Lab. Zo ga je een meubel maken van snoepjes. Ga je in Virtual Reality een ervaring meekrijgen en ga je jouw eigen sleutelhanger ontwerpen.
Meld je hier aan!

 

Coronamaatregelen
Vanuit de Rijksoverheid mogen we fysieke kleinschalige wervingsactiviteiten organiseren vanwege onze specifieke opleidingen die we bij het HMC hebben. Het is belangrijk dat toekomstige studenten en ouders/verzorgers fysiek kennis kunnen maken met het HMC. Meer informatie hierover is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

De kennismakingsmiddag wordt gegeven in kleine groepjes op 1,5 meter afstand.  Het dragen van een mondkapje is verplicht. Wij verzoeken je om deze zelf mee te nemen. Heb je klachten van coronaverschijnselen? Dan vragen wij je af te melden. Dit kan via communicatie@hmcollege.nl.

15 april 2021 | Introductie, Open dag