Nog geen vervolgopleiding gekozen? Kom naar onze open dag op locatie!

12 maart 2021

Op 10 april organiseren wij een kleinschalige open dag op locatie. Zit jij in je examenjaar en heb jij nog geen studiekeuze gemaakt? Kom dan naar één van onze open dagen op locatie in Rotterdam of Amsterdam.

Kleinschalige open dag
De open dag op locatie is een kleinschalige open dag waarbij we jou en één ouder of verzorger meenemen door onze school. Wij laten je al onze opleidingen zien en vertellen je alles wat je wilt weten. Zo krijg je een goede indruk en kun je de sfeer proeven bij ons op school. Ook kan jij al je vragen stellen en in gesprek met studenten.

Blijf op de hoogte
Binnenkort kan jij je inschrijven. Omdat het een kleinschalige open dag is, kunnen wij een beperkt aantal deelnemers toelaten. Wil je een e-mail ontvangen wanneer de inschrijving voor de open dag is geopend? Klik dan op onderstaande button om je gegevens achter te laten.

Blijf op de hoogte!

 

Coronaproof
Deze kleinschalige open dag is coronaproof. Wij hanteren de 1,5 meter regel en een mondkapje is verplicht. Ook verzoeken wij onze deelnemers zich bij klachten af te melden en thuis te blijven.

Opleiding Interieuradviseur
Ben je geïnteresseerd in de opleiding Interieuradviseur? Helaas zijn de aantal opleidingsplekken voor schooljaar 2021 -2022 bereikt voor de locatie in Amsterdam en Rotterdam. Je kunt ook kiezen voor de alternatieve studie Verkoopadviseur wonen (niveau 3). Klik hier voor meer informatie.

Weet jij dat je deze studie wilt doen, maar ben je nog niet ingeschreven? Doe dit dan snel!

Inschrijven
12 maart 2021 | Open dag