De open dag is van start gegaan!

10 april 2021

Het is zover… de kleinschalige fysieke open dag is begonnen. Vandaag nemen we in kleine groepjes examenleerlingen en hun ouder/verzorger mee met een rondleiding door onze school. Tijdens de rondleiding maken we korte stops en geven we meer informatie over de betreffende ruimte en de opleiding die daar les krijgt. Ook zijn er in de verschillende ruimtes docenten en studenten aanwezig. Zij delen hun ervaring over de opleiding en beantwoorden de verschillende vragen die er zijn. 

Rondleiding op locatie
Wil jij onze school ook bezoeken? Het is nog mogelijk om je aan te melden voor een rondleiding op locatie. Tijdens deze rondleiding loop je, in kleine groepjes, langs onze opleidingen van de de richtingen interieur, meubel, techniek en design. Zo stap je bijvoorbeeld het lokaal binnen waar hard wordt gewerkt aan het maken van schepen, maar ook het lokaal waar onze interieurstudenten bezig zijn met het schetsen van hun droomhuis. Daarnaast zie je de nieuwste technologieën in werking in ons HMC-Lab. Overweeg je om bij ons te gaan studeren? Dan is dit een absolute aanrader om de sfeer van de school te proeven!

Meld je hier aan!

 

Andere opties om kennis te maken!
Elke maandag van 10.00 – 12.00 uur en donderdag van 13.00 – 15.00 uur zitten onze voorlichters klaar achter de live chat. Deze chat verschijnt vanzelf linksonder op de homepagina wanneer je onze website bezoekt. Je kunt ook een e-mail sturen naar onze voorlichters, zij helpen je graag verder!

 

10 april 2021 | Open dag