Prinsjesdag en HMC vakmanschap

14 september 2018

Wat hebben het HMC en de politieke partij 50PLUS met elkaar? Dát zien we dit jaar tijdens Prinsjesdag. Tweede Kamerlid, Léonie Sazias, woordvoerder Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), Economische Zaken en Buitenlandse handel/Ontwikkelingssamenwerking, draagt dit jaar het vakmanschap van onze studenten letterlijk uit tijdens Prinsjesdag 2018.

Gewoonte
Het lijkt haast gewoonte te worden dat op de derde dinsdag van september, tijdens Prinsjesdag, het vakmanschap van studenten van de opleiding Creatief vakman zichtbaar is in Den Haag. Dit jaar is het nog een verrassing van welke student we de hoed zullen zien. Voor de zomervakantie is Léonie Sazias bij het HMC in Amsterdam geweest, waarbij zij verrast werd door de prachtige hoeden waaruit zij kon kiezen. Die keuze was lastig. Sterker nog, zij kon geen keuze maken. Ze is uiteindelijk met twee hoeden vertrokken.

Paars of zwart
Gaan we dan twee hoeden zien? Nee, afhankelijk van de kleding die Léonie Sazias heeft gekozen, zal zij de hoed gemaakt door Tom v.d. Vliet of de hoed van Bonnie van Himst dragen. Lukt het jou om te ontdekken welke hoed het is geworden? De hoed die Tom maakte is zwart met wit. Zie jij Léonie Sazias met een paarse hoed met okergeel? Dat is het vakwerk van Bonnie.

14 september 2018 | Niet gecategoriseerd