Save the date voor ons allereerste alumni event: Get Connected!

14 februari 2020

In mei is het zover: ons allereerste alumni event komt eraan! Op dit evenement zullen onder andere lezingen zijn van inspirerende oud-studenten en is er volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Het alumni event voor de vestiging Rotterdam is gepland op zaterdag 9 mei en het alumni event voor de vestiging Amsterdam is gepland op 16 mei.

Elkaar inspireren
Wij zijn heel benieuwd waar onze oud-studenten zijn beland. Er komen regelmatig inspirerende verhalen voorbij, er zijn veel oud-studenten die nog steeds gezellig bij ons over de vloer komen of bijvoorbeeld een stagiair van het HMC in dienst hebben. Hier kunnen wij geen genoeg van krijgen en weten zeker dat het ook heel waardevol is als we elkaar hiermee inspireren.

Interesse
Heb je interesse in het evenement? Wij vragen je dan om op deze pagina je gegevens achter te laten. Op basis hiervan maken we een geschikt programma. Je ontvangt dan een uitnodiging met daarin het programma van het event.

Word lid van de LinkedIn groep!
Kun je niet wachten om in contact te zijn met andere alumni? Meld je dan aan voor onze alumni groep op LinkedIn. We delen hier interessante vacatures en houden je op de hoogte van het Alumni event.

14 februari 2020 | Niet gecategoriseerd