Studenten HMC door naar de finale van Student Company

15 mei 2020

Feest voor de studenten van BackTassen. Zij kregen gister, donderdag 14 mei, te horen dat zij met hun onderneming door zijn naar de finale van de wedstrijd Student Company van het Jaar 2020!

Deze wedstrijd is onderdeel van de stichting Jong Ondernemen. De stichting biedt, in samenwerking met het bedrijfsleven en het onderwijs, actuele en relevante programma’s en projecten aan om studenten te laten bouwen aan hun ondernemende vaardigheden. Vanuit het keuzedeel Ondernemen stonden twee groepen studenten van het HMC in de halve finale; BackTassen en Postboxx. Beide groepen hebben hard gewerkt aan hun casus welke ze in een week uit moesten werken. Uiteindelijk zijn 5 van de 24 halve finalisten door naar de finale, waaronder BackTassen vanuit het HMC.

De finale start op 20 mei. Alle finalisten krijgen opnieuw een casus toegestuurd waar ze met hun company aan werken. Daarnaast heeft elke company een online juryinterview. Op 15 juni wordt door middel van een online event de beste Student Company van 2020 bekend gemaakt.

15 mei 2020 | Wedstrijden