Studenten interieuradviseur geven metamorfose aan theater

03 november 2020

In het kader van ondernemerschap hebben vier studenten van interieuradviseur (Marleen, Dewi, Alicia en Miranda) een project uitgevoerd voor theater ’t Onderdak in Sassenheim. Ze hebben het restaurantgedeelte van de het theater, een zogeheten foyer, voorzien van een metamorfose.

Marleen, Dewi en Alicia tijdens de opening. Miranda kon er helaas niet bij zijn. 

Het proces
In een paar weken tijd realiseerden het projectteam de sfeerbeelden, indelingstekeningen, 3D-impressies, verlichtingsplannen, materiaal- en kleuradviezen.

Nadat  het plan was goedgekeurd door het bestuur van het theater is een start gemaakt met de uitvoering. Met behulp van vrijwilligers die samen met de meiden de handen uit de mouwen hebben gestoken, geld van een doneeractie die ze hadden opgestart op Facebook, liters verf en tientallen rollen behang (geschonken door AkzoNobelFlexa) hebben ze de foyer volgens plan getransformeerd.

Het resultaat
Tijdens de opening van de nieuwe foyer werd het team toegesproken door  de voorzitter. De rust en eenheid zijn weer terug en alle genodigden genoten van de gerenoveerde, luxe foyer. De studenten kijken zeer tevreden terug op het gerealiseerde interieur, de verantwoordelijkheid en vrijheid van zelfstandig opereren en op alles wat zij hebben geleerd.

De voor en na beelden van de foyer.

03 november 2020 | Interieuradviseur, Projecten