Studenten van diverse opleidingen werken samen

19 oktober 2018

Op 17 en 18 oktober gingen ruim 900 studenten van HMC Rotterdam aan de slag met het project Shared Skills. Alle eerstejaarsstudenten van diverse interieur, meubel en hout opleidingen gingen samen aan een project werken. Ze werden begeleid door derdejaarsstudenten van de opleiding Interieuradviseur, Meubelmaker, Timmeren en Meubelstofferen.

Interieuradviseurs, meubelmakers en interieurbouwers zijn beroepsmatig tot elkaar veroordeeld. Het is daarom belangrijk om tijdens de opleidingen de samenwerking al op te zoeken. Het doel van Shared Skills is dan ook om elkaar te leren kennen, met elkaar samen te werken en van elkaar te leren. 

Zeepkist maken
De studenten ontwierpen en maakten met elkaar een zeepkist. Ze werden verdeeld in groepen en startten met het opzetten van een bedrijfje, met hun bedrijfje maakten ze een zeepkist. Net als vorig jaar konden studenten met de HM coins materialen voor de zeepkist kopen. Om HM coins bij te verdienen konden ze diverse opdrachten uitvoeren om (extra) geld te verdienen. Voordat de race mocht starten vond er een keuring plaats. In de middag was de race. Er waren veel toeschouwers en er werd enthousiast gereageerd!

19 oktober 2018 | Niet gecategoriseerd