Studenten van HMC en Albeda werken samen aan ondernemersvaardigheden

13 november 2018

Op 13, 14 en 15 november gaan studenten van het HMC en Albeda samen aan de slag om te werken aan hun skills in ondernemen. De studenten worden meegenomen op reis door het ondernemerslandschap. In drie ochtenden maken ze mee hoe het is om van idee tot een onderneming te komen.

Onder begeleiding van coaches van Creatief Coaching & Consulting Collectie gaan de studenten in teamverband een commercieel idee uitwerken. Ze gaan ontdekken wat ze zelf allemaal kunnen en zullen uit hun comfortzone moeten stappen. De studenten van de twee scholen zullen gemixt worden en in groepjes van zes werken aan het thema: Circulaire economie.

Ondernemen = doen
In die dagen gaat het om teamwork, ontwerpen, prototypen, produceren, analyseren, netwerken, plannen, overtuigen, durven, maar vooral creatief bezig zijn én gewoon doen.

Albeda onderneemt! i.s.m. HMC mbo vakschool
De week wordt afgesloten op 16 november tijdens het event ‘Albeda onderneemt! i.s.m. HMC mbo vakschool’. Tijdens dit event maken studenten kennis met andere jonge succesvolle ondernemers. Ze kunnen de ondernemersmarkt bezoeken waar diverse ondernemers zich presenteren en er zijn diverse gastsprekers.

13 november 2018 | Niet gecategoriseerd