Succesvolle workshops op het HMC!

30 april 2021
Vorige week vonden er workshops plaats op het HMC. Deze voerden we uit in samenwerking me de Techniekbus. Speciaal voor diegenen die overwegen bij ons te studeren en de school beter wil leren kennen. Wij vonden het superleuk om in twee uur tijd de deelnemers nieuwe technieken aan te leren en de school te laten zien.
 
Op twee van de foto’s zijn de werkstukken te zien die zijn gemaakt tijdens de workshop van de opleiding Meubelstofferen. Tijdens deze workshop zijn de deelnemers aan de slag gegaan met materialen en gereedschappen en hebben uiteindelijk een mini-stoeltje gestoffeerd.
 
Op de andere foto’s is de workshop van de opleidingen Meubelmaken en Creatief vakman te zien. Hier hebben de deelnemers geleerd over verschillende technieken en gereedschappen in de houtbewerking. Vervolgens hebben ze van een houten lat op ambachtelijke wijze een fotolijst gemaakt.
 
Dit was een – goed ontvangen – pilot die we begin volgend schooljaar willen herhalen. Blijf ons volgen om hiervan op de hoogte te blijven! Wil je dit schooljaar nog de school ontdekken? Geef je dan op voor een rondleiding