Terugblik open dagen 19 & 20 januari

26 januari 2024

Op vrijdag 19 januari en zaterdag 20 januari stonden onze deuren weer open voor onze jaarlijkse open dagen. Het was mooi om te zien dat de geïnteresseerde bezoekers binnen stroomde, klaar om de het vakmanschap en de creativiteit van onze school te ontdekken. In de centrale hal werden de bezoekers ontvangen en verwezen naar het lokaal voor de juiste studierichtingen. Aangekomen in de lokalen konden de bezoekers één-op-één praten met docenten en onze huidige studenten. Dit bood een waardevolle gelegenheid om vragen te stellen, persoonlijke ervaringen te horen en alles te weten te komen over de opleidingen.  

Voorlichtingen/presentaties
Er zijn verschillende voorlichtingen/presentaties gehouden over de opleidingen interieur, meubelmaken, houttechniek en vakspecialist. Dit om belangrijke details te verstrekken over de aangeboden opleidingen, toelatingseisen, en loopbaanmogelijkheden. Deze zijn druk bezocht! 

BOL/BBL
Onze school biedt BOL én BBL-opleidingen aan. Op onze open dag waren beide beroepswegen vertegenwoordigd. De Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) biedt de gelegenheid om te leren en tegelijkertijd te werken. Ben jij geïnteresseerd in een BBL-opleiding en wil je weten of één van deze beroepen bij jou past? Je kunt dan meedoen aan onze BBL doedagen. Hier lees je meer over de BBL doedagen. 

Inschrijven
De bezoekers die na het proeven van de sfeer en na veel gesprekken, hadden besloten om een opleiding te gaan volgen op het HMC, konden zich direct inschrijven.  

 Heb je de open dag gemist of wil jij onze school nog eens bezoeken? Dat kan! 

 9 maart is er weer een open dag van 10.00 – 14.00. 

 Inschrijven voor de open dag kan via deze link 

 Foto’s zijn een sfeerimpressie van de open dag.