Uitnodiging Brancheavond Houttechniek, Instroombevordering: zaaien en oogsten

20 april 2022

Brancheavond Houttechniek | Instroombevordering: zaaien en oogsten | Maandag 16 mei 2022 | 16.30 – 21.00 | HMC Rotterdam 

Hoe komen we nu en straks aan goed en gekwalificeerd personeel? Welke stappen zijn gezet om de beginnend beroepsbeoefenaar op niveau te diplomeren? Hoe krijgen we onze BBL opleidingen aantrekkelijk(er) voor jongeren? Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Duurzaamheid? Zoveel vragen… Daarom nodigen we u van harte uit voor de brancheavond Houttechniek.

Instroom, duurzaamheid en werven
Sander de Jongh (docent BOL), Roeland Knol (docent BBL) en Jacqueline de Nooijer (manager HMC cursus&training) nemen u mee in de huidige ontwikkelingen binnen de opleiding. Atto Harsta, co-auteur van het boek ‘De Houtbouw Revolutie’ vertelt u meer over het principe van biobased bouwen. Wat zijn de laatste ontwikkelingen van de prefab mogelijkheden, de voordelen van Mass Timber en de toepassingsmogelijkheden van de laatste generatie houtproducten?

Marijn Schouten en Rozemarie Hendriks van Academie Suite sluiten de avond af en nemen u mee in het begrip ‘onboarding’. Hoe kunt u het best personeel werven en, misschien nog wel belangrijker, hoe zorgt u ervoor dat ze zicht welkom voelen in uw bedrijf?

Programma

16.30 uur      Inloop met koffie en thee

16.45 uur      Ontwikkelingen opleiding Houttechniek: waar staan we?

17.15 uur      HMC Cursus&Training: wat doen wij voor de branche?

17.30 uur      Gezamenlijk diner

18.15 uur      Gastspreker Atto Harsta van PEFC: Tomorrow’s Timber Talk

19:45 uur      Gastsprekers Marijn Schouten en Rozemarie Hendriks van Academie Suite: ‘on boarding’

20:30 uur      Borrel, netwerken en napraten

Aanmelden
Meld u snel aan voor deze inspirerende avond via onderstaande button.

Aanmelden brancheavond

 

 

20 april 2022 | Evenementen, Houttechniek