HMC ontwerpers, Blok Plaatmateriaal & De Van Dik Hout Groep tonen samen vakmanschap en verbinding in Milaan!

23 mei 2022

Van 7 t/m 12 juli 2022 tonen negen net afgestudeerde ontwerpers van het HMC hun werk tijdens Masterly in Milaan. Het HMC wil de verbindende factor zijn tussen (oud)-studenten, medewerkers en de branches. Bij het vervaardigen van de presentatie voor Masterly Milaan is er daarom een hechte samenwerking opgezocht met Blok Plaatmateriaal & De Van Dik Hout Groep. 

De ontwerpers
De (oud)-studenten zijn vers van de pers en zijn klaar om zichzelf te laten zien aan de branche. Ze zijn op zoek naar producenten en bedrijven om mee samen te werken. Ook kunnen geïnteresseerde kopers hun prachtige producten aanschaffen. De afgelopen maanden zijn ze klaargestoomd en ze staan te popelen om hun verhaal te delen met de bezoekers van Masterly. Bekijk hier alle ontwerpers. 

De samenwerking
Het HMC wil verbinden tussen (oud)-studenten, medewerkers en de branches. Bij het vervaardigen van de presentatie voor Masterly Milaan is er daarom een hechte samenwerking opgezocht met diverse bedrijven uit de interieurwereld.

Blok Plaatmateriaal
Blok Plaatmateriaal uit Beverwijk is als specialist betrokken bij de uitvoering van deze presentatie. Zij zijn voor interieurbouwers en architecten dé bewerker en leverancier van decoratieve en constructieve plaatmaterialen uit de IJmond. Met behulp van diverse moderne machines vervaardigen zij halffabrikaten. Het familiebedrijf werkt graag nauw samen met opdrachtgevers en klanten. Dit doen zij vol enthousiasme, passie en humor. Blok Plaatmateriaal en het HMC zijn al nauw verbonden met elkaar. Studenten van het HMC lopen stage bij Blok Plaatmateriaal en meerdere medewerkers hebben gestudeerd bij het HMC. Daarnaast werken studenten met plaatmateriaal en deelt Blok Plaatmateriaal kennis over de materialen. Het was daarom een logische stap om deze samenwerking verder uit te bouwen. Gezamenlijk laten we daarom hét vakmanschap zien tijdens Masterly in Milaan. Het HMC geeft net afgestudeerde HMC’ers een kans om zich te presenteren aan de branche. Zij laten al hun vakmanschap zien in hun werk. Het werk van deze talenten wordt tentoongesteld op podia gemaakt van Homapal HPL en Formica HPL, Blok Plaatmateriaal is dealer van deze merken. Deze decoratieve platen zijn gebaseerd op de hedendaagse interieurtrends en het Homapal HPL bevat een echt metalen toplaag als afwerking. 

De Van Dik Hout Groep
De stand is gemaakt door interieurbouwbedrijf De Van Dik Hout Groep. In het bedrijf zijn vormgevers en bouwers van decors, interieurs en stands werkzaam. Ze maken decors voor televisie, film en theater. Interieurs voor horeca, musea en tentoonstellingen en daarnaast nog allerlei zaken voor beurzen, evenementen en presentaties. Ook hier lopen HMC’ers stage en werken veel oud-HMC’ers bij dit bedrijf.  

Met elkaar tonen we vakmanschap en verbinding in de design- en interieurwereld!  

Bekijk hieronder making off foto’s van de stand. Fotograaf: Anya van de Wetering, Kamer 465. 

23 mei 2022 | Beurzen